Христо Стоичков огорчен от скандала на мача България - Англия

11:45, 16 окт 19 / Спорт 25 1602 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Иконата на българския футбол Христо Стоичков коментира скандала след поражението на България от Англия с 0:6 на Националния стадион „Васил Левски”.

Четирима задържани за расисткия скандал

Единственият българин, носител на Златната топка, коментира пред телевизия „Туднуса”, че е редно виновните да не посещават спортни мероприятия в следващите пет години, след което започна да плаче пред камерите, пише сайтът Gong.bg.

"Би ли казал, че това те огорчава, че те натъжава?", попита го водещата. "Да, разбира се! Какво да направя?!", отговори Стоичков. Водещата го попита какво е решението. "Да не се допускат до стадиона или по-тежко. Като в Англия от години. Пет години без да стъпват на стадиони - нито на национален отбор, нито на мачове в страната. Хората не заслужават да страдат. Мислиш ли, че се чувствам добре?!", заяви Стоичков.

Акцент на деня: Биха дузпата на Боби Михайлов?

Телевизията пусна видеото в своя профил в Instagram. Към него пише: "Христо Стоичков показва огорчението си след злощастните инциденти с расистките скандали с родината му България по време на мача срещу Англия".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама