Три са офертите за изграждане на Националната детска болница

12:34, 16 окт 19 25 1789 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Три са офертите за изграждане на Националната детска болница, съобщиха от Министерство на здравеопазването.

Предложения по обществената поръчка постъпиха от: Дружество по Закона за задълженията и договорите (ЗЗД) „Детска болница-София“ (участници в обединението са „Климатроник“ ЕООД и Иновасионес Техникас Ен Симентасион СА ДЕ СВ Проес Консулторес СА), Дружество по ЗЗД „Детско здраве“ (участници в обединението са „Главболгарстрой“ АД, „ГБС-Пловдив“ АД и „Главболгарстрой Интернешънал“ АД) и Обединение „Здраве за децата на България“ (участници в обединението са „Трейс Груп Холд“ АД, „Смарт Билд Дигитал“ ЕООД, „Монолит“ АД и „Инжпроект“ ООД).

Отварят офертите за изграждането на Национална многопрофилна детска болница

Офертите бяха публично отворени днес от комисия, назначена със заповед на министъра на здравеопазването. Комисията има срок до 40 работни дни, считано от днес, за да избере изпълнител на обществената поръчка за изграждане на Националната детска болница.

След като комисията приключи работа по прегледа на съдържанието на постъпилите оферти и оценка на техническите параметри, ще бъдат отворени ценовите предложения на кандидатите в обществената поръчка. Предвиденият максимален финансов ресурс на възложителя за изпълнение на обществената поръчка възлиза на 95 442 000 лв. с ДДС.

Възобновяват обществената поръчка за националната детска болница

Припомняме, че в края на миналия месец здравното министерство възобнови обществената поръчка, след като през август КЗK спря процедурата заради жалба на Камарата на архитектите, която сигнализира, че обявените параметри не гарантират качественото изпълнение на сградата. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама