МАМА: Александра Сърчаджиева

16:20, 16 окт 19 / Любопитно 25 2336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Целият живот на Александра Сърчаджиева сякаш е белязан с тези думи – „игри на волята“, защото тя е една жена, която преодолява битките, в които животът я поставя с гордо вдигната глава. И сякаш става все по-силна, смела, а красивото й лице и топлата й усмивка са недокоснати от игрите на волята, в които животът я принуждава да се доказва ежедневно.

След най-голямата загуба в живота й дойде предизвикателството да се изправи сама като водещ на „Игри на волята: България“ и да докаже, че една крехка физически дама носи в себе си цялата сила и непоколебимост да застане сама срещу участниците и да бъде тяхната мотивация да дадат най-доброто от себе си, за да се доказват в битките, които шоуто им поднася.

Александра гостува в рубриката „МАМА“ на H!News! - "защото майките са най-големите звезди, а техните звезди са децата".

- Алекс, това е първият толкова мащабен проект, който поемаш като водещ сама. Адмирации за силата на духа и професионализма ти, които вече повече от месец следим на екран. Какво седи зад тях, обаче, кои бяха страховете ти, притесненията ти преди да се впуснеш в приключението „Игри на волята: България“?

- Много благодаря за комплимента! „Игри на волята“ е наистина уникално предаване и съм щастлива, че вече е на екран и хората сами виждат за какво става въпрос, защото докато снимахме и трябваше да обясняваме какво ще бъде беше адски трудно. Освен, че е изпитание за сила, то е много повече -изпитание за психиката и волята на човек. Сами виждате „Прабългари“ живеят 4 седмици поред в луксозната вила, но това по-скоро им изигра лоша шега, защото вместо да са най-силното племе, да са най-подготвени и отпочинали те вътрешно се изядоха, скандалите при тях са ежедневие. На другия полюс са „Славяни“, които живяха на плажа, но са адски задружни и си помагат.

Предаването ме кара да се замислям за такива неща, дали всъщност богатите хора, тези които имат всичко са щастливи или луксът и удобствата те разглезват. И дали пък онези хора, които живеят скромно, но задружно и си помагат във всичко, не са щастливите хора на земята… Преди началото на снимки, разбира се се притеснявах от формата, защото е нов за България, притеснявах се от ежедневните снимки и ритъма, но в крайна сметка съм много доволна и благодарна за получения шанс.

Прочетете цялото интервю тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама