Разкол във „Фермата“ заради пуйка

22:45, 16 окт 19 / Любопитно 25 4365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Три дни след обединението на бедните и богатите в риалитито „Фермата: Нов свят“ съдбата на една пуйка отнови ги раздели на лагери.

Като фермер на седмицата, след събарянето на триметровата стена между стопанствата на чорбаджии и сиромаси, авторитарният патриот Ивайло Шопски пожела да заколи животно. Решението си да добави пържола в менюто за вечеря той сподели заедно с избора си на първи дуелист – най-яркият му дразнител в шоуто преуспелия Митко Караиванов.

Събрани в лятната кухня, фермерите гласуваха за правото си да ядат месо в отсъствие на софтуерния милионер, който е вегетарианец. На масата ги нямаше още английската възпитаничка Елизабет Илчева и маникюристката Силвия Миткова. При един въздържал се, седем „за“ и четирима „против“, Шопски подписа смъртната присъда на пуйката. „Най-разумно е да заколим пуйката, защото не снася яйца и не допринася с нищо за фермата. Не ми е жал да я затрия. Ако бяха гласували повече хора против, щяха да се съобразя, въпреки че мога да
взема еднолично решение като фермер на седмицата“, обясни Шопски.

Органзиаторката на конкурси за красота Мариана Маринова заяви, че няма да се докосне до месото, а домакинята-сомнамбул Красимира Цочева изрази готовност да си хапне, стига да не държи ножа на заколението. Детската учителка Маргарита изпадна в тих ужас и помоли преди да убият птицата, да да й дадат знак, за да се скрие и да не става свидетел на зверството. „Баба ви все чушки и домати е яла навремето! Сигурен съм, че всеки от тях е опитвал поне веднъж пилешко месо, а сега се правят, че не искат! Аз и кравата бих ударил, ама няма да ми я дадат!“, разлюти се автомонтьорът Краси Джунов.

Реакцията на избрания за първи дуелист Митко Караиванов не закъсня, след като Шопски се изгаври с него, предлагайки му да заколи пуйката. „Това по право е работа на ратаите, но ако не искате, ще го свърша аз“, заяви тарторът на фермата. „Директно ти казвам - не!“,  презрително отсече Караиванов. „Ако имахме мнозинство, гласуването щепе да бъде справедливо за коленето на животното. Ето това е демокрацията на Иво – гласуват само тези, които трябва да гласуват!“.

Пред маникюристката Силвия IT специалистът нарече Шопски „леке“. „Това е поредното проявление на неговия характер, който аз определям като „миши“. С него имахме голяма драма по въпроса с коленето на животни. Сигурен съм, че някаква част от него ликува, защото ще ми причини болка“, категоричен бе Караиванов.

Малко по-късно той предизвика прецедент в шоуто като поиска от продукцията да влезе в преговори със Шопски за сваляне на имунитета му от дуел. Журналистът-патриот прие предизвикателството да стане втори дуелист под тътен от аплодисменти.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама