Снимки на деня 17 октомври 2019

13:40, 17 окт 19 25 4563 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Военен оркестър от Фиджи с изпълнение по време на фестивал на военните оркестри от Великобритания и Общността на народите, който се провежда в Единбургския замък.
Дим се издига след бомбардировки на турските сили по град Рас Ал-Ейн в Сирия, гледан от турска територия.
Испанецът Хоан Мир от отбор Сузуки Екстар и други участници в MotoGP карат мини електрически мотори по време на събитие с фенове в Мотеги, Япония.
Продажба на дрехи и аксесоари в подкрепа на Доналд Тръмп в Сълфър Спрингс, Тексас, преди мащабна предизборна проява там на американския президент.
Актьорите Линда Хамилтън и Арнолд Шварценегер - звезди от "Терминатор", по време на премиерата на "Terminator: Dark Fate" в Лондон.
Дефиле на бразилската марка Кавалера по време на Седмицата на модата в Сау Паулу, Бразилия.
Каталунският лидер Куим Тора държи реч в регионалния парламент в Барселона. В региона бушуват безредици и протести след ареста на местни лидери, участвали в референдума за независимост.
Бивш затвор на ЩАЗИ в Дрезден е превърнат в музей.
Река Кано Кристалес в Ла Макарена, Колумбия, известна като реката на седемте цвята. Достъпът до нея е ограничен заради водораслите, които съществуват единствено тук. Годишно се допускат само около 16 000 души.
Изложени книги по време на Международното книжно изложение във Франкфурт - най-важното събитие в книгоиздателския сектор в целия свят. Тази година страна-почетен гост е Норвегия.
Военен оркестър от Фиджи с изпълнение по време на фестивал на военните оркестри от Великобритания и Общността на народите, който се провежда в Единбургския замък.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама