Димитър Пенев за Боби Михайлов: Ако не станат промени, ще дойдат още негативни неща

08:05, 18 окт 19 / Спорт 25 2789 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Много неприятно се почувствах. С някои съм "за", с други - "против". Ще чакаме. Дай Боже, да се разминем с наказание от ФИФА и УЕФА. Този спорт е номер 1 в света, трябва по-често да се разглеждат правилата му и наредбите му, за да се представяме по-добре. Не да коментираме после. Това коментира Димитър Пенев пред БНТ по повод случващото се в БФС след расистките прояви на агитката на националите по време на мача България-Англия.

Изпълкомът на БФС се събира заради оставката на Боби Михайлов

"Имало е наредби, които сме чели пред състезателите, спрямо феновете. Тези неща трябва да се засилят, а не веднага глоба, която не може да се покрие, това е само мое мнение. Трябва да играеш чисто, да увеличаващ зрелищното добро", смята той.

Борислав Михайлов: Оставката ми е факт и не подлежи на гласуване от Изпълкома

"Имаше и предупреждения преди година-две. Не се получиха. Има наредби, правила, конгреси. Ясно е, че е имало много пропуски, за да се стигне до тук. Ако не станат промени, ще дойдат още негативни неща. След като напуска президента, новите хора трябва да бъдат точни, да не се получават такива случаи. Редно е при такива случаи", така Пенев коментира трябваше ли Борислав Михайлов да подава оставка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама