Спортен празник и забавни игри за деца в "Люлин" в неделя

13:24, 18 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 1051 Topnovini
1

Голям спортен празник ще се проведе в неделя от 11:00 часа на поляната на бул. "Панчо Владигеров" 20 в "Люлин" 7, в който участие ще вземат именити инструктори по фитнес, лека атлетика, kangoo jumps и kangoo jumps зумба. Топ-спортистите от най-известните фитнес центрове в квартала ще проведат серия от демонстрации, като по този начин ще привлекат младите хора от квартала към по-здравословен начин на живот.

За най-малките са предвидени занимания по рисуване, моделиране с пластелин и други забавни игри. Празникът ще бъде съпроводен от много музика и атрактивни състезания. За най-активните са предвидени множество награди, най-голямата от които е градски велосипед.

Спортният празник е специален подарък за люлинчани от кандидата за кмет от БСП Мая Александрова.

"Спортът е изключително важен за поддържането на добрия дух и здраво тяло, затова нека всички заедно се потопим в атмосферата на леката атлетика, фитнеса и Kangoo Jumps. Нашите треньори ще покажат лесни упражнения, с които всички да сме във форма. Ще има много състезания, забавления и награди. Елате с цялото си семейство и станете част от Спорния ден на Люлин!", каза Мая Александрова.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи

Анкета

Трябва ли работещите да плащат сами първия ден от болничния си?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 56 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.