Пот, болка и нечовешка агония във „Фермата“

22:30, 19 окт 19 25 5849 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Гладиаторска битка предизвика реки от пот и непоносима болка в най-големите врагове във „Фермата“. IT специалистът Митко Караиванов и патриотът Ивайло Шопски преживяха епичен сблъсък на ръба на човешките възможности. Дуелът завърши с впечатляващия резултат от 9.5:0.5 в полза на Митко. 

Кулминацията на битката беше играта „Горяща каруца“. В нея участниците бяха завързани с въже, а целта им бе да изтеглят колелата максимално в своето поле в 4 рунда. Всеки от тях им костваше 3-минутна агония. 

Дани Петканов смачка Ники Илиев на дуел във „Фермата“

Между третия и четвъртия рунд тарторът на „Фермата“ Ивайло Шопски спечели малка преднина, а опонентът му се свлече на земята полужив. Изнемощял, Митко помоли за вода, а съотборниците му се хвърлиха на арената, за да го прегърнат, окуражат и разтрият изтръпналите му крайници. „Горящата каруца“ нажежи страстите до степен, в която главите на дуелистите щяха да експлодират, а адреналинът на публиката удари тавана. 

Влюбените във „Фермата“ на косъм от секс

Победата си Митко посрещна на колене - върху грохналото му тяло на арената наскачаха всичките му съотборници и го обвиха в щит от целувки и прегръдки. Караиванов залитна, подпря се на оградата, а след това пое заслужената дамаджана с вино и приседна отново, за да не рухне. Той събра сили, за да стисне ръката на конкурента си Шопски. 

Въпреки че падна в дуела, Ивайло прие поражението мъжки. „Благодаря ви за този огромен букет от емоции, който преживях тук!“, заяви Ивайло.



Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама