Ремонтират пътя Белово-Юндола, движението е в една лента

09:54, 21 окт 19 25 1730 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Само в една лента и в двете посоки се осъществява движението по пътя Белово-Юндола в над 10-километров участък от км 10+000 до 21+500, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. Днес там тече частичен ремонт на настилката. По план дейностите би трябвало да приключат до следобед.

Същото ограничение е въведено и по пътя Сърница-Каратепе от км 40 до 45, където се възстановяват повредени места по асфалта. Продължава и основният ремонт по околовръстната улица „Стоян Ангелов“ в Пазарджик от бул. „Георги Бенковски“ до ул. „Осми март“, както и на самото кръстовище с бул. „Георги Бенковски“ до Затвора.

Движението и там е двупосочно в едното платно. По отсечката от Панагюрски колонии до Панагюрище от км 75+475 до км 75+525 препоръката е да се преминава с повишено внимание заради пропадане на част от банкета. Срокът за ремонт на проблемния участък е до края на септември.

По моста в село Бошуля на пътя Пазарджик-Ветрен е забранено преминаването на автомобили с тегло над 10 тона. Определен е обходен маршрут Пазарджик-Звъничево-
Септемврийски ханчета-Септември-Бошуля.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама