Във втроник ще е слънчево, с температури до 27 градуса

07:00, 22 окт 19 25 1815 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във втроник ще е слънчево, преди обяд в източните райони - мъгливо. Ще се появи слаб североизточен вятър. Минималните температури ще са между 6 и 11 градуса, по-високи по Черноморието. Максималните температури ще са между 22 и 27 градуса.

Над Черноморието в сутрешните часове ще е мъгливо. Около обяд видимостта ще се подобри и до края на деня ще е предимно слънчево. Ще духа слаб изток-североизточен вятър. Максимални температури между 20 и 22 градуса. Температурата на морската вода е 19-20 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 20 градуса, на 2000 метра - около 13 градуса.

В сряда и четвъртък промяна на синоптичната обстановка не се очаква. Времето ще остане топло за сезона, в повечето райони - и слънчево, на места в низините в източната половина от страната след полунощ и в часовете преди обяд ще има ниска облачност или мъгла. Ще бъде почти тихо. Преобладаващите максимални температури ще са между 21 и 26 градуса, а минималните ще бъдат между 6 и 11 градуса, по-високи по Черноморието. И в планините ще остане слънчево, с температури по-високи от нормалните за втората половина от октомври.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама