Филмът "Господарка на злото 2" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка

19:40, 21 окт 19 / Любопитно 25 1933 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Продукцията на "Дисни" "Господарка на злото 2" измести от първа позиция "Жокера" и оглави бокс-офис класацията на Северна Америка, предадоха Асошиейтед прес и БТА.

Филмът, с участието на Анджелина Джоли и Мишел Пфайфър, събра от продажба на билети в Северна Америка 36 милиона долара, а от международно разпространение - 117 милиона долара.

За отбелязване е, че първият филм под същото заглавие от 2014 г. събра значително по-големи приходи при първата седмица от появяването си на екран в САЩ и Канада - 70 милиона долара "Жокера" зае второ място с приходи от 29,2 милиона долара, като прожекциите през трите седмици след премиерата му донесоха общо 247 милиона долара.

На трето място отново фигурира продължение - "Земята на зомбитата: Двойна проверка" с приходи от 26,7 милиона долара. Хорър комедията се явява продължение на оригиналната "Земя на зомбитата", 10 години след премиерата й. На четвърта и пета позиция тази седмица са класирани "Семейство Адамс" с 16,1 милиона долара и "Близнакът" с 8,5 милиона долара приходи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама