Внесоха предложение за учредяване на съвместно дружество между ЦСКА и държавата

19:23, 21 окт 19 / Спорт 25 2149 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Официално беше внесено предложение за учредяването на съвместно дружество между ЦСКА и държавата, обявиха от пресслужбата на армейците.

Ето и пълното съобщение на официалния сайт на „червените“:

Уважаеми армейци,

„Искаме да съобщим официално, че към настоящия момент от страна на Министерство на младежта и спорта е внесено в Министерство на финансите за одобрение предложението за учредяването на съвместно дружество между ЦСКА и държавата, с инвестиционна цел - изграждането на новото ни спортно съоръжение - стадион "Българска армия".

След получаването на одобрение от страна на Министерство на финансите, предложеното решение за учредяване на съвместно дружество между ЦСКА и държавата следва незабавно да се администрира към Министерски съвет на Република България за приемане на окончателно решение.

ЦСКА получи виза за реконструкция на стадион "Българска армия"

Предвид изпълнението на всички законови изисквания, както и с оглед осъществените към момента изключителни двустранни усилия от страна на ЦСКА и държавата в лицето на Министерство на младежта и спорта, с цел реализация на съвместното ни дружество, считаме, че процедурата по одобрение от Министерство на финансите следва да бъде формална проверка на съответните изисквания.

В тази насока и предвид дадените ни публично обещания, имаме аргументирани и обосновани очаквания тази седмица, в сряда, 23.10.2019 година, решението за учредяване на съвместно дружество между ЦСКА и държавата, с инвестиционна цел - изграждането на новото ни спортно съоръжение - стадион "Българска армия", да бъде гласувано в рамките на заседанието на Министерски съвет на Република България.

Разчитаме напълно на държавническата воля и законосъобразните действия от страна на всички компетентни органи, съответно вярваме, че датата 23.10.2019 година ще е поредната паметна дата за глобалния спортен гигант ЦСКА, на която съвместно с държавата ще направим възможно осъществяването на дълго очакваното цялостното реконструиране на дома на ЦСКА - стадион "Българска армия".

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама