Манолова: Заслужаваме да живеем в град, в който не дишаме въздух с цвят и мирис

19:50, 21 окт 19 25 2609 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

“Благодаря ви от сърце, че тази вечер сте тук, че сме заедно, че застанахте до мен в битката за справедливост и в желанието ни за нормален живот. Идеята на това събитие е да влезем в последната седмица на кампанията с настроение, с ентусиазъм, креативно, надъхано, усмихнато – така както го правихме през цялата кампания. Благодаря ви, за това че устояхте на ударите под кръста, на нападките, на опитите да бъдем дискредитирани“.

С тези думи независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова приветства насъбралото се множество и даде начало на концерт, с който зарадва жителите на града.

Манолова: Фандъкова е един почтен човек, но остави други да взимат решенията в общината

В него участие взеха изпълнителите Искрен Пецов, Кристина Димитрова, Криско и Анелия, които са част от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата й, съобщава БГНЕС.

„Нека да постигнем промяната, която вече е толкова близо, защото всички ние заслужаваме да живеем в град с честно управление, в почтен град, в зелен град, в светъл град. В град, в който не дишаме въздух, който има цвят и мирис, в град, в който не прекарваме една трета от живота си в задръствания, в град, в който не е лукс и привилегия децата ни да ходят на детска градина“, каза още Манолова и добави, че като омбудсман преди 4 г. е започнала битката за справедливост, която иска да продължи.

Манолова: Все още не съм загубила инстинкта си на омбудсман

Тя заяви готовността си да бъде до хората, на които сега администрацията е обърнала гръб, да бъде до честните предприемачи, които са смачкани и подложени на рекет и обеща, ако бъде избрана да бъде до младите семейства и възрастните хора, които имат нужда от подкрепа.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама