Приятелката на арх. Борислав Игнатов съди ''ПИК'' за 1 милион лева

16:32, 23 окт 19 25 2675 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Приятелката на арх. Борислав Игнатов заведе съдебен иск срещу ''ПИК'' на стойност 1 милион лева, след като сайтът публикува снимки, уронващи достойнството й и неговото изкарване от изборната надпревара.

''Дойде и този хубав ден - днес в съда беше заведен иска срещу ''ПИК'' на стойност 1 милион лева! Да им е честито!'', написа във Facebook арх. Игнатов. 

''Предполагам, че това обяснява днешната им статия и ''истерията'' в нета за цвета на тапетите в апартамента, който ползвам под наем, докато направя свой. Нито съм автор на интериора, нито ме интересува, ама явно няма какво друго да измислят'', пише още той.

Коментарът на Игнатов е във връзка със статия на сайта, в която осмива интериора в дома на Игнатов, показан преди изборен дебат в ефира на bTV.

Припомняме, че приятелката на кандидатът за поста кмет на София стана жертва на медийна публикация, която предизвика крайно негативни реакции. Игнатов излезе с официална позиция, с която защити човека до себе си, признавайки, че тя е подложена на дългогодишен тормоз от човек в миналото й:

''Питам се с какво предизвиках такава грозна агресия, която хвърли човека до мен в дълбок шок и срив?...Стоя до моето момиче и я обичам.''

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама