Васил Найденов: Беше тежка катастрофа, колата до половината я няма

09:59, 25 окт 19 25 1931 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

''Катастрофата беше силна и минахме метър и то бая минахме метър, защото колата до половината я няма.'' Това заяви големият български певец Васил Найденов, който вчера катастрофира край Казанлък, предаде БГНЕС.

Инцидентът стана на АМ „Тракия“, 46-я километър в посока Бургас. Найденов със своя импресарио е пътувал към Казанлък за участие в предизборен концерт на местна коалиция, когато се случва инцидентът.

В Казанлък го приеха в многопрофилната болница с контузия в коляното, където го стабилизираха и той успя да излезе на сцената, макар и с много силни болки в крака. Найденов разказа, че катастрофата е била изключително тежка, но са се разминали на косъм.

''Доста силна катастрофа беше'', каза още Найденов. ''Така ме боляха краката, че не можех да ходя и не ми беше до уплаха, забравих за уплахата.''

Певецът разказа, че до катастрофата се е стигнало, заради рязко намаляване на скоростта на колата пред тях. Отдясно е имало ТИР: ''Попаднахме в капан, нямаше къде да отидем – трябваше или да се ударим в тира, или в ''Мерцедеса''. Автоматично се случи катастрофата'', разказа още певецът. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама