Колумбийската звезда Малума се раздели с приятелката си

16:20, 26 окт 19 / Любопитно 25 2461 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Колумбийската суперзвезда Малума се раздели с приятелката си - модела Наталия Барулич, след като двамата бяха заедно от две години, съобщи Контактмюзик.

Двадесет и пет годишният колумбийски певец, чието истинско име е Хуан Луис Лондоньо Ариас, сега е необвързан.

Много ритъм, ефекти и красиви жени на концерта на Малума в ''Арена Армеец''

"Много обичам Хуан Луис. Сега обаче е нужно всеки от нас да посвети повече време на себе си и кариерата си, за да израсне като творец и личност", заявява Барулич в свое интервю. 

Раздялата идва дни след като Малума подхрани спекулации, че се е сближил с модела Уини Харлоу, тъй като по-рано тази седмица двамата бяха забелязани да вечерят заедно с приятели в ресторант в Лонг Айлънд, предаде БТА.

Всички говорят за Малума

Двадесет и пет годишната Харлоу присъства на концерт на Малума в Ню Йорк, а по-късно се присъедини към него на парти след шоуто. Източник, цитиран от в. "Ню Йорк пост", обаче увери, че двамата са просто приятели и че певецът е необвързан.

Уини предпочита да държи любовния си живот далеч от светлината на прожекторите. Тя имаше романтична връзка с рапъра Уиз Калифа, който през август миналата година беше забелязан да носи на врата си верижка със златна плочка с изписано на нея име "Уини" по време на свой концерт в Атланта.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама