Калоян Паргов: Гласувах за нова перспектива на столицата

12:37, 27 окт 19 25 1611 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Гласувах за нова перспектива на столицата. Властта да е в ръцете на хората да гласуват свободно за своето бъдеще". Това каза водачът на листата на "БСП за България"  за общински съветник Калоян Паргов  след като упражни правото си на глас, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

По думите му днес гражданите трябва да изберат кой да управлява Столична община, районите, селата и кое  да бъде мнозинството, което да определя политиките в следващите четири години.

"Много е важно хората да упражнят правото си на глас, защото властта е в техните ръце и те я определят. Гласувах за една промяна и за една нова перспектива за столицата, за едно бъдеще на София, което де доведе до едно по-високо качество на живот в София и на софиянци", каза Паргов.

На въпрос какви са неговите очаквани от днешния вот, той заяви: "Софиянци да преодолеят страха, апатията, недоверието, че един вот може да бъде предрешен, купен, да бъде манипулиран и да излязат и да гласуват свободно за своето бъдеще".

"Когато това се случи резултатите ще бъдат по-различни от тези, които някои са наблюдавали през последните 10 години", каза още той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама