Снимки на деня 28 октомври 2019

13:40, 28 окт 19 25 4231 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Протестиращи са блокирали главен булевард в Бейрут, Ливан. Хиляди продължават с протестите вече втора седмица срещу предлагани нови данъци и корупцията в правителството.
Новородени четиризнаци в Унгария - три момичета и едно момче. Те са родени след изкуствено оплождане в 32-рата седмица от бременността.
Ричард Брансън, основател на Virgin Galactic, позира на фондовата борса в Ню Йорк с модел на космически кораб по повод първия ден от търгуването на акции на Virgin Galactic Holdings на борсата.
Бунтовник обучева ученици как да използват оръжие като част от патриотичната програма във военна част в самопровъзгласилата се Донецка република в Донецк, Украйна.
Участници в MCM London Comic Con в Лондон.
Талисманът Йодли на Световните младежки олимпийски игри се среща с деца по време на обиколка на олимпийския огън в Женева, Швейцария. Игрите ще се състоят в Лозана между 10 и 19 януари.
Смог по улиците на Амритсар, Индия, докато в града се чества фестивала Дивали. Нивата на замърсяване на въздуха се вдигат винаги по време на честванията заради паленето на свещи, фенери и фойерверки.
Индийка позира до свещи по време на фестивала Дивали в Бопал, Индия. Светлините по време на фестивала символизират победата на доброто над злото.
Най-ценната китара в света според Книгата на Рекордите на Гинес на стойност 2 млн. долара и с над 11 441 диаманта е изложена по време на бижутерско шоу в Абу Даби, ОАЕ.
Жена минава край двор с изрисувани графити в центъра на Санкт Петербург. Есенните температури в града достигнаха 10 градуса.
Актьорите Джон Литгоу и Чарлиз Терон на червения килим преди годишните награди Annual Governors Awards в Холивуд.
Протестиращи са блокирали главен булевард в Бейрут, Ливан. Хиляди продължават с протестите вече втора седмица срещу предлагани нови данъци и корупцията в правителството.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама