Борисов: Победата ни над БСП е безапелационна (Обновена)

22:10, 27 окт 19 25 3556 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За мен като лидер на партията е важен един резултат- безапелационната победа над БСП. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти след края на изборния ден. „Всички обичат да говорят за промяна, но промяната започна от ГЕРБ", заяви той.

По думите му безапелационната победа над БСП означава стабилност в управлението. 

"След промените в ГЕРБ резултатите ни са повече от добри", изтъкна лидерът на партията и уточни, че ГЕРБ побеждава БСП с два пъти по-добри резултати, или повече. 

"Дали ще се опитат сега с мимикрия. Като гущери с опашките и хамелеони да водят пазарлъци с други партии- не ме интересува", коментира Бойко Борисов. "БСП са много интересна партия. Искат субсидии, а като дойдат избори нямат кандидати. Мая Манолова беше на зелен фон. БСП губи от ГЕРБ в София два пъти. За какъв кмет, за какви 5 лева говорят те", попита лидерът на ГЕРБ. 

В отговор на въпрос усетила ли се е липсата Цветан Цветанов, той коментира: „Не, по никакъв начин. Колегите се справиха прекрасно. Липсва ми, но винаги съм казвал, че и без мен, и без него, с петел ще съмне“.

Попитан ще се чисти ли ГЕРБ от Цветанови хора след втория тур, Борисов каза: „Няма Цветанови- каквото имаше, то си замина. Пожелал съм му успех“, посочи.

„Пожелавам на политическите партии, които ни се наричат опоненти, да си издигат кандидати, а не да тичат да припознават някой за кандидат. Грубо нарушаваха изборния ден. Включително и национални медии- такъв хейт, толкова целенасочено, в полза на само един кандидат, не им прави чест, но това е демокрацията“, посочи Бойко Борисов.

В отговор на питане може ли да спечели София на втори тур без десните, Борисов каза: „Десните хора по принцип са демократи, мислещи, знаещи, можещи, разсъждаващи. Ако те считат, че тези кукувици са промяна, Костинбродска промяна, ако БСП с половината от гласовете на ГЕРБ са промяна- да ги подкрепят и да им е честито“. 

Попитан дали победата на Фандъкова е сигурна, лидерът на ГЕРБ посочи:„Нищо не е сигурно в този живот. Единственото сигурно нещо е Орландовци. Рано или късно всеки от нас е там. Благодаря на Господ, че за пореден път ме подкрепи срещу тези лоши хора“. "Точно тези- най-корумпираните, най-крадливите говорят, че щели да бъдат промяната. Толкова са забавни", каза още Борисов. 

 

 

 

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама