Борис Бонев към „Демократична България”: Нека не търсят врагове, където ги няма

09:40, 28 окт 19 25 2483 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Нека не търсят врагове, където ги няма. Ние сме се появили преди 10 години. Ние бяхме сред хората на улицата, от удобството на студиата и интернет избори не се печелят", обяви пред bTV Борис Бонев, кандидат за кмет на София, издигнат от „Спаси София”. Така той отговори на въпроса за спекулациите, че се е кандидатирал, за да отнеме гласове от кандидата на „Демократична България” Борислав Игнатов и после ще
прелее гласове в Мая Манолова, която е подкрепена от БСП.

Борис Бонев: Доволни сме от резултатите

Борис Бонев, който се кандидатира и за съветник, влиза в Столичния общински съвет. На кантар е и друг кандидат на „Спаси София” за съветник – Гергин Борисов. "За съжаление законодателството възпрепятства гражданските листи за общински съвет, можеше да имаме 5-6 съветници", коментира Бонев.

Според него на втория тур на изборите за кмет на София – между Йораднака Фандъкова и Мая Манолова, софиянци ще са изправени пред трудно решение. Той призова хората да гласуват по съвест.

Борис Бонев: Гласувах София да започне да прави смели крачки напред

Кандидатът на „Спаси София” отчете, че за кампанията организацията е похарчила малко над 20 000 лв. "Ние бяхме единствените, които по време на кампанията публикувахме и разходите си", подчерта отново Борис Бонев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама