Ед Шийрън стана най-богатия млад британски изпълнител

08:10, 29 окт 19 / Любопитно 25 1949 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Рижият музикант от Халифакс Ед Шийрън взе короната на Адел и вече е най-богатият британски изпълнител до 30-годишна възраст. Адел не е обедняла, а просто не влиза в класацията, защото навърши 31.

Ед Шийрън е вероятно най-бързо забогатяващият от всички в класацията, като само през тази година е удвоил състоянието си до 170 милиона лири, благодарение на изключително успешно световно турне, предаде БГНЕС.

На второ място е Даниъл Радклиф, познат от ролята на Хари Потър в поредицата от филми за момчето магьосник. Радклиф ще има място в класацията още половин година, след като навърши 30 през лятото. Състоянието му се оценява на 90 милиона британски лири.

На трето място е бившият фронтмен на групата "Уан дайрекшън" Хари Стайлс. Откакто стана соло изпълнител, 25-годишният певец е заработил 12 милиона лири като музикант и 8 милиона от изключително изгодната сделка да бъде посланик на модния гигант Гучи. Състоянието му се оценява на 64 милиона лири.

Останалите членове на "Уан дайрекшън" - Нийл Хоран, Луис Томлисън, Лиам Пейн и Зайън Малик, също са в топ 10 на най-богатите под 30 години.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама