Снимки на деня 31 октомври 2019

13:40, 31 окт 19 25 3673 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ранчероси евакуират коне от горящо ранчо край Сими Вали, северно от Лос Анджелис, Калифорния.
Студенти, наричащи се "Поколението от 14-и октомври", е разположило протестни палатки срещу "репресиите" и с искане за гарантиране на амнистия на каталунските лидери, участвали в референдума за независимост на Барселона.
Разрушен хотел след новия трус от 6.5 по Рихтер в град Кедапауан, Филипините.
Анхел Руфино де Аро, т.нар. марикельо, подновява традицията за катерене по камбанарията на катедралата в Саламанка, Испания. Всяка година от 1755 г. марикельо изкачва 300-те стъпки по кулата и бие камбаните с благодарност към Бога, че е защитил града по време на голямото лисабонско земетресение.
Монах дарява кръв, а жена от персонала се е маскирала като от филм на ужасите по време на кампания по даряване на кръв на Хелоуин в Тайванския червен кръст в Банкок.
Подготовка за фестивал на фенерите в Сеул, Южна Корея, който започва на 1 ноември и ще продължи до 17-и.
 Модно дефиле на Xiong Ying по време на Седмицата на модата в Пекин, Китай.
Международното летище "Дасин" в Пекин, Китай, което отвори врати тази седмица, на стойност 63 милиона долара и по дизайн на прочутата архитектка Заха Хадид. Летището има 4 писти. Очаква се през него да минават по 72 милиона пътници годишно.
Индийският премиер Нарендра Моди отдава почит с цветя по повод Националния ден на единството пред статуята на единството в Кевадия, Гуджарат.
Посетители разгледат дронботове по време на изложение на военна техника 2019 Korea Smart Defense Industries Expo  в Гуми, Южна Корея.
Австралийската тв водеща Кейт Пек бива обсипана с шампанско по време на медийна проява за конната надпревара Melbourne Cup, която започва на 5 ноември.
Ранчероси евакуират коне от горящо ранчо край Сими Вали, северно от Лос Анджелис, Калифорния.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама