Снимки на деня 1 ноември 2019

13:40, 01 ное 19 / Денят в снимки 25 2018 Topnovini
Пощенски кутии в пламъци при горския пожар край Сими Вали, северно от Лос Анджелис, Калифорния.
1
Сняг вали в Раунд Лейк Хайтс, Илинойс. Ранна зимна буря донесе над 7 см сняг в района и мина рекорда от 1923 г.
2
Доброволци помагат за разчистване на петролен разлив по плажа Итапуама, Кабо де Сан Агостиньо, Бразилия. Североизточните брегове на Бразилия са заляти от тонове петрол.
3
Австралиец плува в залива на Сидни по време на замърсяване на въздуха над града. Нивата на замърсяване в части от Нови Южен Уелс се покачиха заради горските пожари в северните части на провинцията.
4
Ревю на Езра по време на модно шоу в Дубай, ОАЕ.
5
Виолет Доранж от Франция подготвя лодката сив Лас Палмас на Канарските острови преди опита й да стане първата жена в историята, преплавала сама Атлантичесия океан. Плаването й започва на 2 ноември.
6
Тялото на самолет, произведен 1991 г. на SunAdria, е разположен в градината на хърватина Роберт Седлар. Той го поставя там с идеята да го развие като клуб за рождени дни и туристическа атракция.
7
Туристи се разхождат из поле с цветя целозия в Согвипо, Южна Корея.
8
Протестиращ срещу пенсионната система в Салвадор, която наскоро претърпя реформи. Близо 50 синдиката в Салвадор участваj в протестите.
9
Посетител разглежда пътуващата арт инсталация "Писане върху стена", съставена от есета, поеми, писма, рисунки и бележки на затворници от целия свят. Инсталацията е разположена в Хайлайн парк в Ню Йорк.
10
Най-нови Най-четени Най-коментирани