Манолова: Постове не раздавам, подкрепа не купувам

08:25, 31 окт 19 25 2178 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В пазарлъци с партийни централи не влизам, за разлика от Йорданка Фандъкова. Постове не раздавам, подкрепа не купувам. Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова в предаването "Събуди се" по Нова Телевизия по повод несъстоялия се дебат между нея и Йорданка Фандъкова. "Лъжите на предизборния щаб на Йорданка Фандъкова продължават", заяви тя.

Дебат между Манолова и Фандъкова преди балотажа няма да има (Обновена)

Манолова изтъкна, че Фандъкова е отказала три дебата- в БТВ и БНТ, както и организирания от "Спаси София". "Аз съм потвърдила за тези дебати", обяви тя. "Защо избяга от дебат. Предизвиквам я и я призовавам- не се крийте, елате публично да обсъдим проблемите на столицата", заяви Манолова. 

По думите й разликата между нея и Йорданка Фандъкова може да бъде стопена на втори тур. "Вчера показах моя екип- хората, които стоят зад мен са ясни", коментира тя. "Финансирането на кампанията ми е на сайта и в Сметната палата- с 163 дарители, 155 хил. лева са до този момент", обяви Мая Манолова. Тя призова Фандъкова да каже колко е похарчила за кампанията си.

Окончателно: Разликата между Фандъкова и Манолова е 8,58%

"Целият подземен свят е мобилизиран да прави изборите на Фандъкова. Това е публично известно", коментира тя и обърна внимание, че 2/3 от гражданите на София са гласували за кандидатите на промяната, срещу модела на управление на Фандъкова. "Има ли някакъв спор, че протестният вот победи", попита тя.

В отговор на въпрос какви са плановете й, ако не стане кмет, Манолова уточни, че няма да прави политически проект. "Имам кауза и тя е смяната на авторитарния модел за управление на столицата", подчерта тя.

За предложението на Радан Кънев Фандъкова и Манолова да се откажат от изборите и на балотаж да отидат Игнатов и Бонев, тя коментира: "Преди 3 месеца предложението му щеше да звучи абсолютно сериозно". "Лидерите на партиите срещу статуквото можеха да седнат на една маса и да изработят обща стратегия. Заявих готовността си", каза още Мая Манолова.

"Не е самоцел на поста да бъда аз. Каузата ми е Борисов да не управлява повече", посочи тя.

Радан Кънев: Името на новия кмет няма как да е Мая Манолова

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама