Снимки на уикенда 2 и 3 ноември 2019

13:40, 03 ное 19 25 3809 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сълзотворен газ експлодира над протестиращи по време на демонстрация в Хонконг, Китай. Протестите продължават пети месец.
Лидерът на Народната партия в Испания Пабло Касадо, регионалният президент на Галисия Алберто Нуньес Фейхо, кметът на град Лалин Хосе Креспо и кандидатът на Народната партия Ана Пастор участват в предизборна кампания в Лалин. Испания ще проведе парламентарни избори на 10 ноември.
Участници в традиционната надпревара "Пражката миля", облечени в исторически дрехи, карат високи колела (пени фартинг), Прага.
След изваяните врати в парка на Разлог, тази есен изкуството се пренесе и в кв. Вароша. Творци от България, Полша и Украйна изрисуваха вратите из квартала.
Кадър, заснет с дрон, на Северното гробище във Варшава, Полша, по време на Деня на мъртвите.
Демонстрация за независимост в Глазгоу, Шотландия. Хиляди привърженици на независимостта настояха за втори референдум за отделяне от Великобритания.
Участник по време на празненствата за Деня на мъртвите в Оаксака, Мексико.
Индийски вярващи изпълняват ритуали в замърсената река Ямуна, покрита с токсична пяна от близкия завод, по време на фестивала Чат Пуджа в Ню Делхи, Индия.
Членове на номадско семейство пренасят вещите си, напускайки долината на Шринагар - лятната столица на Кашмир. Всяка година номадите преминават хиляди километри към по-топли места, където да пасат стадата им.
Булка от Кашмир по време на сватбата си в Шринагар, Индия. Сватбеният сезон в Кашмир започва през септември след края на жътвата. Празненствата траят поне два дни.
Молдовец разхожда кучето си пред плакати за втория тур на местни избори в Кишинев, Молдова.
Младо дете - модел разглежда табло със снимки на други модели и облеклото им в бекстейджа преди дефиле по време на Седмицата на модата в Пекин, Китай.
Обагрени с есенни листа дървета край музея "Гугенхайм" в Билбао.
Сълзотворен газ експлодира над протестиращи по време на демонстрация в Хонконг, Китай. Протестите продължават пети месец.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама