Григор Димитров на четвъртфинал в Париж

16:22, 31 окт 19 / Спорт 25 1943 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на силния тенис турнир от сериите Мастърс 1000 в Париж, след като надигра убедително Доминик Тийм с 6-3, 6-2 за около час и 15 минути игра, съобщи БГНЕС.

Първата ни ракета започна уверено и при първата си възможност за пробив я реализира и дръпна с 3-1. До края на сета той нямаше затруднения и при втория си мачбол поведе в резултата. Във втората част 28-годишният българин продължи да натиска австриеца и след дълъг трети гейм, в крайна сметка, успя да пробие и да направи още една голяма крачка към четвъртфиналите.

Григор Димитров се класира за третия кръг в Париж след осма победа над Гофен

Шампионът във Виена изглеждаше уморен и безидеен на корта, а Димитров играеше все по-вдъхновено и след нов пробив сломи съпротивата на съперника. Григор поведе с 3-2 успеха в съперничеството между двамата, като бе спечелил и последния двубой помежду им във финалите на ATP в Лондон.

В спор за място на полуфиналите полуфиналистът от Ю Ес Оупън ще се изправи срещу чилиеца Кристиан Гарин, който елиминира след страхотна драма представителя на домакините Жереми Шарди в три сета. Това ще бъде първи сблъсък между двамата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама