Откриха мъртъв фризьора на Кристиано Роналдо

17:43, 03 ное 19 25 1733 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Рикардо Маркес Ферейра, който медиите в Португалия определят като фризьора на звездата на "Ювентус" Кристиано Роналдо, е бил открит мъртъв в хотел в Цюрих, Швейцария, пише bTV.  Новината първо съобщи изданието "Корейо ди Манха".

В материала става ясно, че Ферейра е бил намерен мъртъв в хотелската си стая в швейцарския град. По тялото му имало множество прободни рани. Очевидци разказват, че гледката била потресаваща, а около тялото имало локва кръв. Камериерката, която първа влязла в стаята и видяла трупа, свидетелства, че е усетила силна миризма на алкохол.

Според други свидетели коафьорът е бил в компанията на свои приятел преди това. Отседнали в съседната стая пък са алармирали на рецепцията за странни звуци, които идвали от предполагаемото местопрестъпление.

Ферейра е роден на остров Мадейра, също като Кристиано Роналдо. Пред 2015 г. той публикува снимка, на която се вижда, че помага за перфектната визия на футболиста.

Убитият фризьор е имал и други известни клиенти, сред които редица португалски актриси и модели. От две години той живеел в Цюрих. В хотела, в който е извършено престъплението, той отседнал преди седмица.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама