Борисов: Дай, Боже, на всички такова отстъпление

21:56, 03 ное 19 25 2657 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 

Дай, Боже, на всички такова отстъпление. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира първите резултати от екзит половете, предаде репортер на ТОПНОВИНИ. Той поздрави всички победители в изборите.

„Въпреки, че партията е в управление от много години, имаме огромен брой избиратели. Ние се върнахме в нормалността. Не е нормално една партия да печели всички областни градове. В по-шарените общински съвети, малко ще има възможност да споделим отговорността", каза Борисов. По думите му ГЕРБ остава първа политическа сила, а част от групите в Общинските съвети ще бъдат „по-шарени“ и така отговорността ще бъде споделена.

Партията е първа политическа сила. Групите ни в Общинския съвет са най-големи. Може да се сподели отговорността“, поясни той, като уточни, че е бил нервен заради глупавите въпроси на журналистите. Борисов отбеляза, че е хубаво към политолозите и социолозите, които се канят в телевизионните студиа да пише: „Никога не познали“.Много глупости се изговориха, надявам се от утре да се захващат на работа, защото кусурите намират много мераклии, но за работа са малко. Радвам се, че там, където сме загубили, ще може да видим управлението и да споделим отговорност“, каза той.

„Дай, Боже, на всички такова отстъпление. Да бият 15-и пъти поред. Аз ги разбирам (политолози и социолози бел. ред), те са взели пари, трябва нещо да измрънкат. „Ние сме си направили нашите изводи. Кмет повече от три пъти няма да има,“ поясни той, като добави, че е благодарен за доверието на хората. Според него партията е щяла да има по-добри резултати, ако не са се направили структурните промени. Борисов категорично заяви, че „думата загуба в днешната вечер да я кажат към ГЕРБ, честото на победителите тогава. „Пожелавам и на другите партии толкова пъти поред да побеждават. Така е по-интересно, доскучава иначе“, добави той. Борисов отбеляза, че „много го е яд“ за Благоевград, защото там държавата е направила всичко за общината, а загубилият кмет Камбитов е прекалил с видеата, танцувайки ръченица с банкноти по челото.

Премиерът заяви, че няма намерение да се отзове на поканата на президента за анализ на честността на изборите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама