Досегашният кмет на Сандански Кирил Котев напуска всички заемани постове

14:01, 04 ное 19 25 2198 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"След 4 години няма нищо по-важно от това, което оставяш след себе си и да можеш да си тръгнеш с високо вдигната глава.

Постигнахме много. Сандански наистина пое по нов път. Само за 4 години се направиха неща, за които мечтаехме от десетилетия. Детски градини, училища, нова спортна зала, знакови ремонти и инфраструктурни подобрения. Имаме одобрени десетки проекти с осигурено финансиране, които просто трябва да бъдат завършени. Няма нищо, за което да съжалявам, оставям една подредена и работеща община", написа в профила си в социалната мрежа "Фейсбук" досегашният кмет на Сандански.

Първи данни от ЦИК: Обрат в Перник и Разград, нови лица в Ямбол и Сандански

Той благодари за енергията и себеотрицанието на екипа си – на всички хора, с които е работил в община Сандански. "На всичките ми заместник-кметове, на всеки един експерт. Всички успехи постигнахме заедно и са резултат на общия ни труд', подчерта той.

"Специални благодарности и към младите хора, които бяха част от тази кампания. Които не спяха и горяха всеки ден в нея. Вие бяхте сърцето и душата на нашия екип и дори само заради Вас всичко си е струвало. Защото показахме, че младите могат не само да са движеща сила на промяната в Сандански, но и нейно лице.

Благодаря на всеки от Вас, който не се огъна и работи да продължим този път, по който заедно поехме. Равносметката днес е ясна - това се оказа недостатъчно", допълни Котев.

"Показахме, че в политиката може да си почтен, скромен и да не отвръщаш на агресията. Дори, когато тя се опитва да задуши всичко. Че не са нужни много думи, а работа. Вярвам, че това е единственият верен път и времето ще го покаже.

В личен план бих искал да благодаря на семейството си - за подкрепата и силата. Ние оставаме тук в Сандански, защото няма по-хубаво място на света, на което да искаме да живеем. Получих ценни уроци през последната година и мога да кажа, че съм взел своето решение - напускам постовете, които заемам в ПП ГЕРБ и ще депозирам своята оставка като общински съветник. Това е лично решение, без емоция", написа още той.

"От утре ще продължим да се срещаме и аз ще гледам в очите всеки един от Вас. Ще продължа и да се боря за Сандански, макар и с други средства. Защото това е кауза.

Можеш да съжаляваш само, ако не си опитал!

Благодаря Ви приятели!", завършва обръщението си Котев

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама