Спас Гърневски: Срещу ГЕРБ се води неистова война да бъде отстранена от власт

19:30, 04 ное 19 / ИЗБОРИ 2019 25 912 Topnovini
1

"Като гледам, май само ГЕРБ не е победител на тези избори, всички други са... Има различни избори в различно политическо време и ситуация. Разликите понякога са много високи, понякога по-малки, в крайна сметка, важна е победата", каза депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в ''Още от деня'' по БНТ.

Съвсем нормално е в условията на демокрация да има балотажи, да има оспорвани битки, категоричен е Гърневски.

Спас Гърневски: ГЕРБ може да надмине резултата от изборите през 2015 г.

"Съвсем естествено, за втори тур се получават местни коалиции, има настроения срещу определени кандидати, това са местни избори", добави той.

Повече от 2,5 години срещу ГЕРБ се води неистова война да се стигне до предсрочни избори и ГЕРБ да бъде отстранена от власт, коментира Гърневски.

"Бойкотираха европредседателството, което стартира с 9 митинга в София, спомняте си новата визия, когато всички тръбяха колко силна е БСП и как ще свали ГЕРБ след евроизборите. Следващата дата бяха местните избори, дори се стигна до опит за пълзящ преврат... и всичко това не може да не окаже влияние", каза още Гърневски.

''Самият премиер каза, че предстоят още доста движения. Там, където хората пълзят под летвата на политическия морал, разбира се, че ще има действия'', категоричен е Гърневски.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани