Остава критично състоянието на момичето, блъснато на спирка във Варна

07:58, 05 ное 19 25 1793 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Остава критично състоянието на 14-годишното момиче, което беше блъснато от кола на спирка на градския транспорт във Варна. При инцидента пострада нейна съученичка, с която са отивали на училище, както и мъж, и жена. 21-годишният шофьор беше задържан и се очаква днес да бъде гледана мярката му, съобщи Нова телевизия

Двама от пострадалите остават в реанимация. По-тежко е състоянието на 14-годишното момиче, което все още е в кома, на командно дишане. Пострадалият младеж е по-добре, той е с фрактура на подбедрици и с комоцио. Състоянието на другите двама е по-леко. Шофьорът на автомобила също беше доведен в нашата болница, но е освободен”, каза изпълнителният директор на МБАЛ „Св. Анна – Варна” д-р Красимир Петров.

Шофьорът, блъснал четирима души на спирка във Варна, е заспал зад волана

Предстои да бъде направена и автотехническа експертиза, да бъдат иззети камерите в района, както и информацията от видеорегистратора на автомобила. Шофьорът имал книжка от 3 години. Във въпросната сутрин се прибирал от нощна смяна. От полицията заявяват, че младият мъж не е имал до момента сериозни нарушения зад волана.

„Имаме предложение – незабавна инспекция на всички места, където има опасност от пътни инциденти”, заяви Ивайло Желязков от Института за пътна безопасност.

21-годишен шофьор помете трима души на спирка във Варна

На около 150 метра има светофар, мисля, че този участък не е опасен”, коментира Деян Жейнов, собственик на автошкола. Въпреки това ако е имало колчета на спирката, нямало да се стигне до толкова тежки последствия. Той изрази съмнение, че скоростта е била висока.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама