Марешки излезе на парламентарната трибуна с икона

09:38, 06 ное 19 / Политика 25 1705 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки реши да се изкаже от парламентарната трибуна с икона в ръка, предаде репортер на ТОПНОВИНИ. Не стана ясно обаче кой светец е изобразен на иконата. 

Марешки разказа, че иконата му е подарък от община, в която е решил проблема с достъпа до лекарства. „Управляващите години не са го решили“, коментира той.

„Срам ме е, че 30 години даваме милиарди за здравеопазване и ненужни играчки. Много общини и села нямат достъп до здравеопазване и лекарства. Народът ни е оставен на Божията воля“, заяви Веселин Марешки.

Той прикани спечелилите изборите да мислят поне малко за интересите на народа. „Така хората ще ни подаряват икони, защото сме се сетили за тях, а не защото отделен човек е решил един проблем на една община“, каза в заключение Марешки.

Припомняме, че не за първи път Веселин Марешки се появява с необичайни предмети на парламентарната трибуна. В средата на ноември миналата година лидерът на "Воля" се отказа от имунитета си с пластмасов кокал в ръка. Тогава той поиска оставките на Красимир Каракачанов и Валери Симеонов и попита: "Чудим се къде се скриха двамата вицепремиери в последните дни. Това ли правят? Да гризкат кокала на властта и да не оставят нищо за българския народ". 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама