Задържаха наркодилър в Костинброд в момент на сделка

10:40, 07 ное 19 25 2454 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Наркодилър е задържан в момент на сделка пред адрес в Костинброд. Иззети са значителни количества амфетамин и канабис, съобщиха от МВР.

В сряда криминалисти от ОДМВР-София и РУ-Костинброд проведоха полицейска операция срещу наркоразпространението на територията на Костинброд. Пред частен адрес в града, в момент на покупко-продажба на наркотици на трима местни жители, е задържан дилърът - криминално проявен на 33 години.

При претърсване на адреса са иззети 50 пликчета с растителна маса, реагираща на канабис, 22 пликчета и голям плик с вещество на бучки, реагиращо на амфетамин, а също електронна везна и парична сума.

Установено е, че адресът се обитава от 23-годишен мъж, адресно регистриран в с. Драговищица. При извършеното претърсване на къщата са открити и иззети още две пликчета с растителна маса, както и пет боеприпаса.

За срок до 24 часа е задържан установеният на адреса 18-годишен младеж, роднина на обитателя. По случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под наблюдението на прокуратурата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама