Плевнелиев: „Демократична България“ да си избере за шеф Мая Манолова

12:31, 07 ное 19 / Политика 25 2860 Даяна Дюлгерова
1
2
3
4
5

На Национална работна среща лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра политическия актив на партията. В кино „Люмиер“ присъстват членовете на Изпълнителната комисия, новоизбраните общински и районни кметове, областните и районните координатори на ГЕРБ в страната. Тържествено бяха представени новите кметове на партията. Отборът бе събран, за да направи отчет на резултатите от последните избори.

Президентът Росен Плевнелиев заяви: "Огромна чест е да сме заедно и да ви поздравя за победата. Вече 13 години ГЕРБ печели доверието на всички избори, без президентските. Доверието трудно се дава и лесно се губи“. „Минаха тежки избори, резултатите и фактите са ясни. Много бяха тези, които говориха, че има изборни манипулации. И това бяха тези, които не казаха нито една дума, когато бе извършена най-голямата изборна манипулация в новата история на България – Костинброд“, посочи Плевнелиев.

ГЕРБ се събира на Национална работна среща за резултатите от изборите

Слави Трифонов, Румен Радев, Корнелия Нинова не са казали една дума – какво се случи в Костинброд“, коментира той и допълни, че точно те са били замесени в тази афера. „Говореше се много за едноличен режим и диктатура, но точно те и до днес не са дали една оценка за тоталитарния комунистически режим. И Манолова, и Нинова мълчат- така показват зависимостите си от този режим. Г-жа Нинова открива и днес паметници на Тодор Живков“, отбеляза Плевнелиев.

Той заяви, че е дясно мислещ човек и за това е преживял унижението от сегашното управление на „Демократична България“, която по думите му е влязла в съюз на балотажа с Мая Манолова.  "Сега те трябва да си изберат Мая Манолова за шеф и да се знае кой кой е", добави той. 

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Трябва ли повторно ВСС да подкрепи кандидатурата на Гешев за главен прокурор?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 173 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.