НКИЗ представи зоните си на форум за актуалните тенденции в индустрията

16:39, 07 ное 19 / Икономика 25 1096 Topnovini
1

Изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони Антоанета Барес презентира три от проектите на дружеството - Икономическа зона София-Божурище, Индустриална зона „Загоре“ и  Индустриален и логистичен парк – Бургас, по време на имотната конференция BalREc 2019, която се проведе в София. На събитието бяха дискутирани инвестиционни проекти и актуални тенденции на пазара на индустриални имоти, съобщиха от НКИЗ.

По време на панела „Индустриални проекти и икономика: перспективи, конкурентоспособност и предизвикателства“ тя отбеляза, че НКИЗ предлага първокласни локации и отлични транспортни връзки в своите зони. Антоанета Барес изтъкна, че Икономическа зона София-Божурище е приоритетен проект на държавната компания, в която работят кадри от София, Божурище, Костинброд и Мрамор. „В зоната ни в Божурище приключваме проектирането на сграда, която ще бъде бизнесцентър, в който ще предлагаме социални услуги. Ние държим инвеститорите в нашите зони да се чувстват добре и правим всичко възможно, за да им помагаме. Там може да бъде изградена частна детска градина. Планираме да направим игрище и площадка за стрийт фитнес“, каза още г-жа Барес. Тя отбеляза и че продължава работата по проекта за пътна връзка към Икономическа зона София-Божурище, който да отговори на сериозния инвеститорски интерес към индустриалната зона, както и да обезпечи засиления трафик и да създаде повече удобство за живеещите в района на Божурище граждани.

В гoдишния бизнec фopyм BalREc 2019 взеха участие инвеститори, финансови институции, консултанти, проект мениджъри, адвокатски компании и експерти, ангажирани с най-мащабните проекти и сделки в сектора на индустрията и ключови пазарни сегменти, свързани с инвестиционната среда в България. Пpoгpaмaтa беше opгaнизиpaнa в две зaли c десет тeмaтични пaнeлa и нaд 60 yчacтници - eĸcпepти oт Бългapия и Eвpoпa.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Трябва ли повторно ВСС да подкрепи кандидатурата на Гешев за главен прокурор?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 183 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.