Да помогнем на 14-годишния Иван, който е в будна кома след катастрофа

09:45, 08 ное 19 25 2920 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Организират благотворителен концерт в подкрепа на 14-годишния Ванко, който пострада тази година на 17 юни на злополучното Т-образното кръстовище за с. Долище край Варна.

Катастрофата отне живота на две жени и остави 14-годишното момче в будна кома, който единствен оцеля в леката кола при сблъсък с товарен автомобил.

След пътния инцидент той губи майка си и баба си. Лекарите правят всичко възможно от юни месец насам детето да подобри състоянието си, скоро Ванко ще бъде събуден от будната кома и ще бъде изписан, но с това борбата за живота му не спира. С всички сили неговият баща Добромир, близки и приятели, се опитват да съберат средства, чрез които Ванко да бъде транспортиран и рехабилитиран в клиника в Германия.

Необходимата сума за лечението 78 000€ е крайно непосилна за семейството му и те имат нужда от подкрепа.

За да се съберат парите за лечението на момчето, неговите близки организират концерт, който е предвиден за 18 ноември, понеделник, в 18:00 часа в GRAND MALL VARNA, етаж 2.

Иво, който пише, за да събира средства за лечението си

В благотворителната кауза ще се включат редица изпълнители, сред които Гайдарски оркестър при НУИ"Добри Христов" – Варна, Възпитаници на ШНП "Фолклора магия" - Варна, преподавател Павлинка Тодорова, Ориент клуб "Халея"- Варна, Спортен клуб Варненска айкидо академия, Поп и джаз изпълнители - вокален педагог Кремена Матева, Клуб "Огледало" - спортни и модерни танци, ДГ 38 "Маргаритка" – Варна, Танцова школа при ДГ 38 "Маргаритка" - с ръководител Петър Иванов, Танцова школа "Маргаритки" към ДГ 38 „Маргаритка“, очакваме и отговор от Деси Добрева и "Весели щурчета" Томислав Троев - пиано и други.

На благотворителния концерт са поканени всички, които могат и имат желание да помогнат с каквото могат, за да може едно дете да получи шанс за бъдещето си.

Банкова сметка:

IBAN: BG 72TTBB94001527219179

Титуляр: Добромир Емилов Тодоров  

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама