Защо звездните дами предпочитат по-възрастни мъже?

21:40, 08 ное 19 / Любопитно 25 2580 Topnovini
1

Изглежда доста от дамите със звезден статут искат да прекарат живота си с по-възрастни от тях мъже. Напоследък това влечение е все по-често забелязвано. Въпреки че някои хора все още не одобряват двойки с голяма възраст в годините, особено когато разликата е в полза на мъжа, знаменитостите не се интересуват особено.

А и това се случва, защото много от хората не разбират причините, поради които младите жени са привлечени от по-възрастни партньори. Ето поне 10 от тях.

Те са по-зрели

Общоизвестно е, че жените съзряват по-рано от мъжете. Ето защо младите момчета, които все още искат да опитат различни неща и да изследват света преди да се впуснат в сериозна връзка, не са правилните партньори. Възрастните мъже изглеждат по-надеждни и привлекателни за жените, които са готови за семейство. Те вече са преминали през своята „дива фаза“ и искат да се установят.

Те знаят доста неща

Всички знаем, че с възрастта идва и мъдростта. Съществува и такъв завършек, „но понякога възрастта идва сама“. Изглежда, че Оскар Уайлд не е бил прав, защото според проучванията, по-възрастните мъже са по-интелигентни от младоците. Причината е натрупаният жизнен опит. А жените го потвърждават. Те са сигурни, че по-възрастните мъже имат богат житейски опит, който ги е научил на различни уроци.

Прочетете още причини да бъдат предпочитани по-възрастни мъже тук!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Трябва ли работещите да плащат сами първия ден от болничния си?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 220 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.