Бившият полицай във „Фермата“ се срина на дуела

22:45, 09 ное 19 / Любопитно 25 2747 Topnovini
1

Голямо поражение преживя един от участниците във „Фермата“, който се гордее със своята издръжливост и способност да се справя с извънредни ситуации. Бившият полицай Венцислав, който е виждал какво ли не в кариерата си, се срина телом и духом на арената в шоуто, победен от млад бизнесмен. Във всеки етап от дуела му с Митко Калайджиев силата напускаше екс ченгето и настоящ охранител. Накрая Венци беше размазан, а резултатът от битката беше 9 на 1 в полза на противника му. 

В изключително тежкия физически и психически сблъсък, двамата участници трябваше да разбият стени от дъски, да завършат мост и да изстрелят ябълки и пъпеши с огромна прашка. Въпреки че Венци получи морална подкрепа от участниците в шоуто, Митко се оказа по-бърз, по-силен и по-знаещ от него на всеки етап от играта. 

Макар и разгромен, победеният намери сили да вдигне глава. „Късметът ми изневери.Признателен съм за участието си във „Фермата“, защото разбрах, че с тези две ръце мога да правя какво ли не. Оставям след себе си неща, които съм построил и с които се гордея“, заяви Венци. На прощаване с шоуто бившият полицай обеща, че ще загърби миналото, пълно с лични провали и трагедии, и ще започне живота си отначало. За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Трябва ли работещите да плащат сами първия ден от болничния си?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 220 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.