Странните моменти от „Приятели“, които не сте забелязали досега

21:00, 11 ное 19 / Любопитно 25 3383 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Избухващ хит и тв феномен, какъвто никога не е имало (и вероятно никога няма да има)…. Да, говорим за сериала „Приятели“. В забавната, очарователна поредица се разкрива животът на шестима, добри приятели, живеещи и обичащи се в Ню Йорк – това го знаемвсички. Джоуи, Моника, Чандлър, Рейчъл, Фийби и Рос влизат в телевизионния екран със своите забавни приключения, да не говорим за фразите, които остават вечни (особено „How you doin?“ / „Как сиии?“), както и емблематичната прическа на Дженифър Анистън, Рейчъл. Всичко това няма как да бъде забравено!

Приятелите все още привличат голяма аудитория, дори при повторенията на епизодите, години след края на снимките на последния сезон. Въпреки че често са сякаш идват от капсула на времето, след ерата от 1994 до 2004 г. Десет години проследяват живота на шестима главни герои. Някои от сюжетите са остарели, тъй като неща, които са били смешни или приемливи преди 20-ина години, просто изглеждат ненамясто в наши дни, да не кажем леко абсурдни.

Прочетете за някои от най-неудобните, смайващи моменти от „Приятели“!

1. В началото на всеки епизод шестимата приятели на пръв поглед изглеждат пристастени към захар, кофеин или нещо по-силно – маниакално танцуват в открит фонтан. Кой възрастен би направил това, особено, както е в случая с Рос и Моника, с техните консервативни родители? „Да направим всичко още по-странно“ (вероятно си казват продуцентите) - песента за „Приятели“ - „Ще бъда там за теб“ на Rembrandts. В нея има такива куплети като „Ще бъда там за вас / когато дъждът започне да вали“ и „Ще бъда там за вас / както съм бил там преди“. Странно, нали, но всички обичаме тази сцена и тази култова песен, за истинските приятели!

2. На няколко пъти палеонтологът агресивно изтласква идеята си за мъжественост върху другите, демонстрирайки, че неговата собствена мъжественост е толкова крехка. Рос се плаши, когато синът му Бен, иска да играе с кукла Барби и прави големи усилия, за да накара детето да играе с така наречените „момчешки“ играчки, като камиони и динозаври. Друг път Джоуи (Мат Лебланк) парадира с кожената си чанта от $ 350 – която уж милиони мъже носят – и обяснява, че има място за портфейла, ключовете, адресната му книга. Рос отново започва да се подиграва, защото смята това за дамска принадлежност, но в същото време, в сериала, той е чувствителен и грижовен, което е в някакъв контраст с мъжествеността, която демонстрира.

3. В сезон първи, италианското гадже на Рейчъл - Паоло, се представя, като романтичен съперник на Рос – някой, който застава на пътя между Рейчъл и любовта на Рос към нея. Сценаристите на сериала представят Паоло като много сексуален, отворен към своето тяло, чувствен индивид. Това е добре, но това, което прави Паоло, надхвърля може би и изневярата. Когато Паоло отива в на масаж при Фийби. Той маха халата веднага, разкривайки се пред нея. Фийби го кара да се прикрие и пристъпва към масажа, след което Паоло гали крака й и хваща дупето й с две ръце, след което се преобръща, за да се покаже отново. Всичко това е представено като комедия, днес го виждаме, като сексуално посегателство.

4. Докато приятелите препускат със сериала, зрителите никога не успяват да видят напълно „Грозния Гол Мъж“: Той живее в сградата срещу апартамента на Моника и Рейчъл и цялата група се събира на прозореца, за да види какъв е непривлекателният, гол мъж. Разбира се, човекът очевидно не използва завеси, но работата му е да прави това, което иска да прави в неприкосновеността на личния си дом, да танцува или да прави вечеря за Деня на благодарността. Но по някаква причина шест приятели се подиграват с него – наричат ​​го „Грозен Гол Мъж“. Днес на това му викаме воайорство и не е особено приемливо.

Прочетете още любопитни моменти тук!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама