Месец преди старта на „The Crown“ Хелена Бонъм Картър споделя лична история с кралското семейство

20:40, 12 ное 19 / Любопитно 25 2129 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Хелена Бонъм Картър ще се превъплати в сестрата на кралица Елизабет - принцеса Маргарет, в трети и четвърти сезон на поредицата на Netflix „The Crown“, но изглежда актрисата има и друга, по-лична, връзка с британския кралски двор.

В история за британското издание на Harper’s Bazaar, Бонъм Картър говори за връзката на чичо си Марк с принцеса Маргарет. „Той беше част от гвардейците и охраняваше Маргарет и Елизабет в Уиндзор. И тогава те се срещат… Мисля, че са имали романтична история“, разказва Хелена.

По време на интервю на литературния фестивал в Челтън Бонъм Картър отбеляза, че тя има снимки на двойката заедно, но магията между тях, така и не се случва напълно. „Те остават добри приятели“, казва тя за „The Sun“.

По време на разговора си с журналистката Лидия Слейтър за Bazaar, Бонъм Картър споделя малко за процеса от подготовката си за „The Crown“. Актрисата общува с принцеса Маргарет отвъд гроба чрез психоза, но също така се ангажира с по-традиционни методи на изследване, разговаряйки с няколко от придворните дами на Маргарет, нейните фризьори и гримьори.

Прочетете още тук!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама