Битката за титлата на ATP Finals пряко по MAX Sport 1 през уикенда

13:10, 15 ное 19 25 1785 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През уикенда зрителите на MAX Sport 1 ще могат да проследят на живо решаващите сблъсъци от ATP Finals в Лондон – турнирът, който събира на едно място първите осем в ранглистата на ATP.

Трима от полуфиналистите в английската столица вече са ясни – това са Доминик Тийм и Роджър Федерер от група „Бьорн Борг” и Стефанос Циципас от група „Андре Агаси”. Последното място в четворката пък може да бъде заето от всеки един измежду Рафаел Надал, Данийл Медведев и Саша Зверев.

A1 е първият български телеком със сертификат Cisco Gold Partner

От надпреварата в O2 Арена в Лондон вече отпаднаха Новак Джокович и Матео Беретини. Сърбинът, който загуби мачовете си с Доминик Тийм и Роджър Федерер, изпусна и теоретичния шанс да завърши 2019 г. като №1 в света.

Полуфиналните мачове на ATP Finals са в събота от 16:00 и 22:00 часа, а голямата битка за титлата е в неделя от 20:00 часа, като всички двубои ще се излъчват пряко по MAX Sport 1.

През изминалия сезон трофеят грабна германецът Саша Зверев, който победи с 2:0 сета Новак Джокович. 2017-а пък беше годината на българската звезда Григор Димитров, който постигна най-големия си успех именно в O2 Арена, след като грабна титлата с успех над Давид Гофен. Със спечелването на трофея тогава Григор Димитров си гарантира и завършване на годината под №3 в света. 




Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама