Тежко е състоянието на две от жените, ранени при катастрофата край Градец

19:10, 16 ное 19 25 3621 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Продължава да бъде тежко състоянието на две от жените, ранени при снощната катастрофа между микробус и кон на мост в района на село Градец, съобщават от МБАЛ „Д-р Иван Селимиски“ Сливен, предаде БНР.

При катастрофата пострадаха общо пет души, след като бусът е паднал от моста. Пожарни екипи от Сливен и Котел са спасявали пострадалите. Те са се прибирали от Турция към родните си села в Търговищко.

5 души пострадаха, след като микробус удари кон край Градец

Дежурният в отделението по реанимация на областната болница д-р Стоян Митков съобщи какво е състоянието на пострадалите към момента.

"Имаме четирима пострадали – един мъж и три жени. Може би най-тежко пострадалата е жена. Тя е с травма на гърди, на корем, оперирана е по спешност. Остава по-критична, заедно с друга жена, която е с черепно-мозъчна травма и с травма на гръден кош", каза д-р Митков. Петият ранен е настанен за лечение в отделението по хирургия, каза още той.

Говорителят на Окръжна прокуратура Сливен, Ваня Белева обяви, че по случая е образувано досъдебно производство. Издирва се собственикът на коня, предизвикал тежката катастрофа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама