Mötley Crüe се събира пет години след „прощалното турне“

10:20, 19 ное 19 / Любопитно 25 1935 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската рок група Mötley Crüe се готви за ново турне в САЩ – пет години след като обяви „прощално турне” пред феновете си, съобщи БГНЕС.

Def leppard и Poison ще се присъединят към тях, но дати и места тепърва ще бъдат обявени.

Преди предполагаемото им прощално турне през 2014-2015 г., групата подписа това, което казаха, че е „споразумение за прекратяване на концертна дейност”.

Сега групата каза в изявление: "Споразумението е невалидно, тъй като цяло ново поколение фенове настоятелно иска групата да се събере отново”.

През 2014 г. басистът Ники Сикс казва пред сп. „Rolling Stone“: „По закон не можем да свирим отново". Той добавя: "Единствената вратичка е, ако всичките четирима членове на групата се съгласят да го направят, бихме могли да отменим собственото си споразумение. Но знаем, че това никога няма да се случи. Има хора в тази група, които ще откажат някога да го направят отново, а вие разговаряте с един от тях. Няма пари, които някога да ме накарат да го направя отново, защото имам гордост как ще приключим".

Сикс повтаря пред „Rolling Stone” през февруари, че групата няма планове за събиране.

Mötley Crüe изнесе 158 спектакъла по време на финалната си обиколка 2014/15, като заключителното шоу беше в родния град на рокаджиите - Лос Анджелис на 31 декември 2015 г.

Не е необичайно групи да се събират, въпреки че преди това са обявили „прощално турне”. Това е правено от Kiss, A-ha, The Who, Black Sabbath и Phil Collins.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама