Снимки на деня 25 ноември 2019

13:40, 25 ное 19 25 4999 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гигантски аквариум в Ocean Park, Жухай, Китай. Жухай е известен като китайската Ривиера.
Богословският факултет на Софийския университет отбеляза патронния празник с литийно шествие.
Посетители разглеждат историческата Gruene Gewoelbe (Зелен арка) в Дрезденския замък. Полицията съобщи, че крадци са откраднали бижута за 1 милиард евро.
Преместват вятърна турбина в тестови център в Остерилд от пристанището Ханстолм в Дания. Транспортирането е на две вятърни турбини по 28 метра височина и 8 м. широчина. Заради тях движението по пътя е затворен.
Протестиращи ливанки удрят с камъни върху стена като акт на бунт срещу политическата система. Протестите в Ливан продължават от 17 октомври.
Членове на организацията за защита на животните PETA протестират с изрисувани голи тела в търговски център в Банкок, Тайланд. В мола се намира спорния зоопарк РАТА, където животни са затворени доживот в бетонени заграждения.
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун инспектира отбранително съоръжение на остров Чангрин. Островчето се намира в близост до северната ограничителна линия - морската граница с Южна Корея.
Погремение на принцеса Нородом Бупа Деви - една от дъщерите на крал Нородом Сианук, в Пном Пен. Хиляди камбоджанци изпратиха принцесата на последния й път преди кремацията.
Певицата Кристина Агилера на червения килим на Американските музикални награди в Лос Анджелис.
Папа Франциск по време на меса в Токио, Япония. Светият отец е на четиридневно посещение - първото от 38 години и второто в историята.
Дефиле на филипински дизайнер по време на модно шоу на южнокорейски дизайнери и други държави от АСЕАН в Бусан, Южна Корея.
Индонезийки сортират дрехи на пазар за стоки втора ръка в Медан, Индонезия. Централната банка обяви, че се очаква инфлацията в страната да е около 3,1%.
Гигантски аквариум в Ocean Park, Жухай, Китай. Жухай е известен като китайската Ривиера.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама