Валери Симеонов: Платих своята цена, това е втора фаза на моето демонизиране

08:14, 28 ное 19 / Политика 25 2151 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"В тези 26 дни на протести срещу мен, на всякакви обиди, които съм премълчавал, но не мога да приема да има втора фаза на моето демонизиране и изкарването ми едва ли не като обществен враг номер едно. Това не е справедливо. Аз платих своята цена". Така коментира Валери Симеонов пред Нова телевизия исканията на майките с увреждания да подаде оставка от новия пост, който заема като заместник-председател на Народното събрание.

"Три месеца не приемах това предложение. В крайна сметка с решение на групата бях определен като зам.председател на НС. Аз го приемам като отговорност", обясни той решението си да приеме поста.

Майките на деца с увреждания отново на протестно автошествие в столицата

"Обидно ми е, болно ми е когато ме изкарват като звяр, който няма сетива, който да разбере болката и трагедията на тези семейства. Напротив, много добре я разбирам", изтъкна Валери Симеонов като посочи, че се грижи за болната си майка в свободното си време, която е прекарала инсулт.

"Майките имат основанието да протестират, въпреки че смятам, че първата фаза на протестите от тяхна гледна точка беше успешна. Аз се извиних, подадох оставката. По-важното е, че трите законопроекта, за които настояваха, бяха приети", посочи Симеонов.

"Осъзнавам, че съм малко по-различен в политически план, използвам по-остри изрази, но както виждате в продължение на година работя върху себе си. Считам, че тази разлика с останалите колеги в политиката, предизвиква остри настроения срещу мен. Много често това се използва от политическите ми опоненти", каза още той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама