Снимки на деня 29 ноември 2019

13:40, 29 ное 19 25 5055 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Черен петък" в Сау Паулу, Бразилия.
Коледните светлини засияха по Passeig de Gracia в цетъра на Барселона, Испания.
Протестиращи от "Extinction Rebellion" са спрели уличното движение с протестно ходене по пешеходни пътеки във Вагенинген, Холандия. Протестът е част от Глобалния ден за климатични действия.
Сметището Агбогблоши в Акра, Гана, което се смята за най-голямото в Африка с електронни отпадъци. Тук пристига остаряла електроника от целия свят, основно от Европа и САЩ.
Посетители позират върху метална скулптура на мотор, направена от авточасти втора ръка, по време на изложба в Будапеща, Унгария.
Ден на отворените врати в долната камара на испанския парламент по повод Деня на конституцията, приета през 1978 г.
Горски пожари бушуват в националния парк Талаганда край Брейдууд, Австралия. Пожарът вече е унищожил около 7000 хектара и се разраства.
Палестинци се черпят с безплатна баклава преди сутрешната молитва в джамията Ибрахими или гробницатана патриарха в Хеброн.
Японци гледат току що завършения нов национален стадион в Токио, създаден за Олимпийските и Параолимпийските игри през 2020. Той ще бъде предаден на Японския спортен съвет на 30 ноември след инспекция.
Кошници с трюфели Tuber melanosporum, изложени на специализиран пазар в Сарла, Франция. Този вид трюфели са едни от най-скъпите ядими гъби и се продават за между 450 и 550 евро.
"Черен петък" в Сау Паулу, Бразилия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама