Дербито Атлетико Мадрид – Барселона пряко по MAX Sport 4 в неделя вечер

13:38, 29 ное 19 / Спорт 25 2668 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дербито на XV кръг от Ла Лига между Атлетико Мадрид и Барселона е акцентът във футболната програма на MAX Sport този уикенд. Мачът от стадион „Уанда Метрополитано” е с начален час 22:00 в неделя и ще се предава пряко по MAX Sport 4, съобщи A1.

Двата тима влизат в дербито с различно настроение. Домакините, водени от Диего Симеоне, загубиха през седмицата гостуването си на Ювентус в Шампионската лига, докато момчетата на Ернесто Валверде нямаха проблеми при домакинската си победа с 3:1 над Дортмунд в най-престижния европейски клубен турнир.

Трите точки са много важни и за Атлетико, и за Барселона, тъй като евентуален успех на „дюшекчиите” ще ги изравни по точки с каталунците, въпреки че Лео Меси и компания имат мач по-малко. За Барса пък е важно да не губи темпо спрямо Реал Мадрид, който гостува на Алавес в събота от 14:00 часа. Двубоят от стадион „Мендисороса” в столицата на баските Витория също ще се излъчи пряко по MAX Sport 4.

Гонитбата между Ювентус и Интер за челната позиция във временното класиране на Серия А ще продължи и в XIV кръг. Шампионите, в чиито редици след контузия се завърна звездата Кристиано Роналдо, са домакини на Сасуоло в неделя от 13:30 часа. Веднага след мача в Торино, от 16:00 часа, Интер ще има наглед лесната задача да се справи на „Джузепе Меаца” със  СПАЛ, който в момента се намира на предпоследно място в класирането. Двата двубоя ще се излъчат пряко по MAX Sport 3.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама