Трима мъже са задържани след инцидент във ВИП ложите на столичен стадион

21:45, 30 ное 19 25 3927 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Грозни сцени на двубоя между "Локомотив" София и "Хебър" във Втора лига, завършил с драматично равенство 3:3. Фенове на "железничарите" са нахлули във ВИП ложата на стадиона в кв. "Надежда" и се стигнало до сблъсъци. Пострадал е братът на собственика на гостите от "Хебър" Иван Папазов - Красимир. Той е бил целият в кръв, има и съмнения за счупен нос.

"Такова нещо не е имало едно време в "Олимпик" Галата. Бойко Величков провокира всичко. Пребиха брат ми с боксове, в момента е в тежко положение. Чакаме полиция да ни изведе от стадиона", коментира пред PlovdivDerby босът на "Хебър" Иван Папазов.

Мачът между двата водещи тима във Втора лига бе зрелищен - пазарджиклии поведоха с 1:0, "Локомотив" стигна до обрат и 3:1, но "Хебър" изравни в края. Именно попадението за 3:3 предизвика скандала и сблъсъците.

На стадиона не е имало нито един полицай, а охраната на мача е била поета изцяло от частна фирма.

До момента са задържани трима мъже, един от тях е член на УС на „Локомотив София“ . Продължават оперативно- издирвателните действия за установяване и на останалите участници в инцидента, съобщават от МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама