Вижте първа снимка зад кулисите на „Аватар 2“

20:40, 02 дек 19 / Любопитно 25 4647 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Режисьорът Джеймс Камерън публикува първа снимка от снимачната площадка на лентата „Аватар 2“ – дългоочакваното продължение на научната фантастика от 2009 г.

Камерън е завършил снимките на филма за тази година. „Това е, нация На’ви! Последният ни ден снимки за 2019 г. и ще го отпразнуваме с надникване зад кулисите“, пише в официалната страница на „Аватар“.

Мат Деймън отказа главната роля в "Аватар", загуби 250 млн. долара

На снимката виждаме огромна високотехнологична снимачна площадка, обградена от син екран за специални ефекти. Конструкцията представлява палуба на подводен космически кораб, който подобно на самолетоносач носи други морски кораби.

Джеймс Камерън планира да заснеме общо четири нови серии „Аватар“, като наскоро изрази притесненията си, че филмите няма да се справят добре в бокс офиса. Преди време той коментира, че много се е зарадвал на успеха на „Отмъстителите: Краят“, защото това му доказало, че хората все още ходят на кино.

,,Отмъстителите: Краят" подобри рекорда на ,,Аватар" за най-касов филм

Причината все още да няма продължение на „Аватар“ от 2009 г. насам е в наличната технология, която не можела да се справи с визията на Джеймс Камерън. „Аватар 2“ трябва да тръгне на големия екран на 17 декември 2021 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама