Борисов: За 13 години от ГЕРБ доказахме, че сме си научили уроците

10:59, 03 дек 19 / Политика 25 2359 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Честит рожден ден, ГЕРБ! Благодаря на всеки един от вас за усилията и отдадеността. За 13 години получаваме доверието на българските граждани 13 пъти. Това доверие не ни главозамайва, а ни мотивира да сме още по-близо до хората и проблемите им. Затова хората ни вярват. С годините обаче растат и критериите им към нас. Това изисква да сме по-добри с всеки изминал ден. В партията винаги е имало и ще има място за честни и трудолюбиви хора. Това написа премиерът Бойко Борисов и лидер на ПП ГЕРБ във Facebook по повод 13-ия рожден ден на партията.

През годините доказахме, че сме си научили уроците, отбелязва Борисов.

"Всеки, който преминава моралните стандарти в партията, понася своите последствия, без значение на каква позиция се намира. Като демократична партия ние изцяло се доверяваме на гласа на хората. Те ясно показаха на местните избори къде се управлява безпринципно. Затова където трябваше, направихме промени, реформирахме цели структури", пише още Борисов. "Вярваме, че промените са за добро и новите лица в партията ще я отворят още повече към гражданите. Затова Политическа Партия ГЕРБ я има - да сме близо до хората, да вземаме присърце проблемите им и да ги решаваме", добавя той.


13 години ГЕРБ е алтернатива на рухналата банкова система, спрените европейски пари и съсипаната икономика. За разлика от тези преди нас ние харчим само толкова, колкото изкарваме...Ударното модернизиране на инфраструктурата в цялата страна и добрите условия за бизнес привиличат инвеститорите, строят се заводи и в тях се дават европейски заплати", посочва още Борисов.

Той отбелязва, че за поредна година кабинетът вдига с 10% доходите, а за осма поредна година даваме коледни и великденски надбавки. Също така увеличаваме и месечните им възнаграждения.

Благодаря още веднъж на хората за вярата в нас и за простените грешки. Най-добрият начин да им се отплатим е с работа, работа, работа, завършва Борисов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама